Ateliers

Een goed gesprek vraagt om een bijpassende omgeving, waarvan op deze pagina verschillende voorbeelden. Graag kijk ik samen met jou, vertrekkend bij jouw vraagstuk, naar een passende locatie.

Atelier Het Twentse landschap

Dit atelier is elke dag, elk seizoen weer anders. Graag ga ik met jou en/of je team aan de wandel door het Twentse landschap want juist in dit landschap dienen de vragen en antwoorden zich aan, mits je je wilt verwonderen. Een ideaal atelier voor een goed (coach)gesprek!

Atelier Klavertje 4

De heerlijke werkplek aan huis, waar ik uitkijkend over de weilanden van het mij zeer dierbare Twentse landschap, schrijf, coach en je graag ontmoet voor een intake.

Atelier Erfgoed Bossem

Op Erfgoed Bossem komt ondernemen vanuit historie en toekomst samen. Het verhaal van dit prachtige, in alle opzichten gemengde bedrijf is een bron van inspiratie voor volhoudbare businessmodellen. De plek dus om met directie- en managementteams aan de slag te zijn met het uitstippelen van een volhoudbare strategie.

Atelier De Hooischuur op Erve Middelkamp

Deze inspirerende plek leent zich uitstekend voor een werksessie met een team van circa 6 personen en biedt een prima uitvalsbasis voor een prachtige wandeling onder begeleiding van de boswachter over de Tankenberg. Zo combineer je een effectieve werksessie met een frisse neus en draag je bij aan het mooie werk van Natuurmonumenten.