Dienstenpalet

Het TransitieAtelier, is het bureau voor transitie van mens en maatschappij. In het TransitieAtelier breng ik de drie rollen die ik graag vervul samen.

Onderzoek

Ik ben als onderzoeker verbonden aan de Businessuniversiteit Nyenrode. Onder begeleiding van prof. dr. ir. André Nijhof, hoogleraar Duurzaam Ondernemen en Stewardship verricht ik onderzoek naar de rol van de accountant bij de duurzaamheidstransitie van het MKB. Of populair gezegd, ik doe ik onderzoek naar “Getemperde radicalen in een klassieke sector’.

Kenniskunstenaar

Vanuit mijn rol als kenniskunstenaar verbind ik kennis en kennissen. Ik vind het heerlijk om de kennis die ik opdoe te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Dit doe ik door middel van het verzorgen van inleidingen, door regelmatig te publiceren, te doceren en te trainen. En als ik daar ‘kennissen met kennis’ bij kan betrekken dan ontstaat er chemie!

Executive teamcoach

Als executive teamcoach, coach ik individuen en teams bij de voor hen relevante transitievraagstukken. Als gecertificeerd teamcoach, geniet ik er van me professioneel te verwonderen. Het is altijd weer bijzonder te ervaren hoe een mix van verwonderen, vragen en luisteren de ander helpt zichzelf te helpen.

“I skate to where the puck is going to be, not where it has been”

Attributed to WAYNE GRETZKY, former hockey star

Voor een overzicht van mijn ervaring verwijs ik naar mijn LinkedIn-profiel. Hier vind je tevens referenties, zodat je een indruk krijgt, ‘welk vlees je in de kuip hebt’.