Het kunstenaarscollectief

De mooiste kunstwerken maak je in mijn ogen niet alleen, die maak je samen. Dat gecombineerd met het feit dat ik uit wil gaan van de vraag en bovenal het belang van de opdrachtgever, maakt dat ik samenwerk met verschillende organisaties en mensen.

Eshuis Accountants en Adviseurs

Ik was, ben en blijf ambassadeur van de organisatie waarvan ik acht jaar aandeelhouder en partner ben geweest en waaraan ik op dit moment twee dagen per week als strateeg en opinieleider duurzaamheid ben verbonden. De collega’s van Eshuis zet ik in voor vraagstukken op het terrein van financiën, P&O, juridische zaken en/of impactondernemen.

De Betekenisfabriek

Mijn maten van de Betekenisfabriek zoek ik op zodra verdieping op het thema identiteit aan de orde is. Ik kijk nu alweer uit naar een volgende Betekenisweek!

SpeakOut

Via SpeakOut ben ik in te huren als spreker. Voor meer informatie verwijs ik naar de volgende link. Je mag me ook gerust zelf bellen trouwens.

Betekeniseconomie in Twente

De Betekeniseconomie in Twente, waarvan ik de mede-oprichter ben, is voor mij de plek van inspiratie en innovatie op het thema betekenisvol ondernemen.